ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Veshje për femra

Mango, QTU

Breezy

Breezy vjen per here te pare ne Shqiperi, ne QTU.

Sjell per ju trendet me te fundit krahas cilesise dhe cmimeve fantastike.
Plotesoni garderoben tuaj tek Breezy dhe do te jeni "in" ne cdo kohe sepse "Kjo Eshte Fuqia e Breezy"

Breezy - Nje Epoke e Re ne Mode.

AlwaysBetterTogether

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm