ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Veshje sportive

LC Waikiki, QTU

LC Waikiki

Njerëzit vishen me LC Waikiki nën filozofinë "Të gjithë meritojnë të vishen mirë dhe me sensin e "modës së arritshme". Rritja e LC Waikiki në tregjet globale vazhdon që prej 17 vitesh. LC Waikiki ka për qëllim të sigurojë që produktet e tij të cilët janë të përshtatshme për stilin si dhe buxhetin e klientit të mos dëmtojnë shëndetin e njeriut si dhe ambientin ku ato prodhohen. Synimii LC Waikiki është që t'i ofrojë këto produkte në treg në përputhje me nevojat dhe pritshmëritë e klientëve në cilësinë e dëshiruar dhe në kohë.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm

Kontakt

Telefon: 004 450 025