fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Shërbime bankare dhe financiare

 • All
 • Shërbime
 • Shërbime Bankare Dhe Financiare
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Iliria’98

  "ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 22:00

  Lexo më shumë
  • Shërbime
  • Shërbime Bankare Dhe Financiare
 • Unionnet – Western Union

  Rrjetin më të madh të shërbimeve financiare retail në Shqipëri e gjeni edhe në QTU, ku mund të kryeni: Transferta Parash Western Union, Pagesat e Faturave të Energjisë Elektrike, Ujit, Telefonit, Pagesat e Gjobave të Makinës, Taksat dhe Tarifat e Bashkisë Tiranë, Pagesa të Kësteve të Kredisë, Abonimet në TV dhe Internet, Rimbushje dhe aktivizim paketash celulare etj.
  Unionnet-Western Union, Kudo dhe Kurdo pranë jush!

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  8:00 - 20:00

  Lexo më shumë
  • Shërbime Bankare Dhe Financiare