ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 20:30.

Shërbime bankare dhe financiare

Iliria’98

"ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm