ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Vizita okulistike

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Max Optika

  Max Optika është rrjeti i parë i shitjes me pakicë të produkteve për kujdesin e syrit duke operuar në 11 dyqane në Shqipëri. Dyqanet Max Optika sot janë pikat e referimit jo vetëm për ata që kanë nevojë për një vizitë optometrie dhe syze, por edhe për ata që janë në kërkim të dhuratava të çmuara apo aksesorëve të modës si syzet e diellit ose ato optike, tek ne do të gjeni koleksionet më të fundit me çmimet më të mira në treg. MaxOptika ju ofron klientëve të saj një përzgjedhje të gjerë të skeletesh, syzesh dhe lentesh

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë