ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dekor i brendshëm dhe orendi

Dormeo, QTU

Dormeo

E gjitha filloi në 2002 kur Dormeo lançoi dyshekun e pare. Vetitë ideale, materialet më të mira dhe speciale e sigurisht vlerësimi i klientëve i inkurajuanë për tu fokusuar në zhvillimin e produkteve të reja, të cilat do të ndihmojne njerëzit për një gjumë të mirë çdo ditë. Pas 12 viteve punë të vazhdueshme ‘’Dormeo’’ ka hedhur në treg më shumë se 300 produkte për dhomën gjumit, dyshek, jorgan, jastëk, ristela, mbulesa dyshekësh, çarçaf, produkte për fëmijë, aksesorë për banjo, dhe shumë produkte të tjera për një shtëpi të ngrohtë.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm