ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dekor i brendshëm dhe orendi

Ozdilek, QTU

Ozdilek

Kompania Özdilek Albania është e pranishme që në vitin 2005 ne QTU dhe ka ekskluzivitetin & Distributor i vetëm per Shqiperinë nga Kompania Mëmë Özdilek Holding Turqi që eshte e themeluar në vitin 1971. Özdilek eshte nga kompanite më të suksesshme në Turqi me pervoje 47 vjeçare.
MARKA Özdilek eshtë prodhuesi numri një dhe më i miri i tekstileve per shtepi dhe hoteleri ne Turqi dhe Europë, me produkte te Çertifikuar me ISO.
Özdilek Holding ka fabrikat me te medha te tekstileve, disa qendra tregtare & dyqane të vetat.
Zhvillon aktivitetin ne hoteleri me 5 yje, turizëm dhe shërbime, arsim & bujqesi.
Ka mbi 8800 te punesuar ne Turqi.
Eshte i pranishem ne shume vende te botes.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm