ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Fast Food

 • All
 • Dyqane Të Reja
 • Fast Food
 • Restorante
 • Ushqim Dhe Pije
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Burger King

  Hapet se shpejti

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
  • Dyqane Të Reja
  • Fast Food
  • Ushqim Dhe Pije
 • Goody's, QTU

  Goody's

  Këmbëngulje në cilësi! Kujdes i vazhdueshëm. Besnikëri ndaj klientit. Besueshmëri. Këto janë vlerat e Goody's. Sot, Goody's ofron ushqim të shijshëm, të shëndetshëm dhe të sigurt për më shumë se 160,000 konsumatorë çdo ditë. Menuja e Goody's pasurohet vazhdimisht me vakte që të hapin oreksin. Përzgjedha e kujdesshme e përbërësve dhe përgatitja vetëm pas marrjes se porosisë, janë sekretet e suksesit që qëndron pas recetave të Goody's.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Fast Food
  • Ushqim Dhe Pije
 • Grill & Souvlaki Stop

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Fast Food
  • Ushqim Dhe Pije
 • Kolonat

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Fast Food
  • Ushqim Dhe Pije
 • Goody's, QTU

  Nona plot me gjona

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Fast Food
  • Restorante
  • Ushqim Dhe Pije