HOURS
Monday – Sunday: 09:00 - 21:00

News

Covid-19, QTU dezinfekton ambiente

Në një kohë të tillë pandemie globale, ofrimi i një ambienti të sigurt për klientët dhe punonjësit është prioritet i QTU. Ndaj, në përputhje me udhëzimet e dhëna nga institucionet përkatëse, Qendra Tregtare Univers ka dezinfektuar vazhdimisht ambientet e qendrës.

Read more

Covid-19/ Dyqanet e hapura dhe orari i operim

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia Covid-19, Qendra Tregtare Univers njofton se dyqanet që do të jenë hapur në qendër deri në një njoftim të dytë, duke iu ardhur në ndihmë qytetarëve me qëllim plotësimin e nevojave, do të jenë:

Read more

PENTI QTU


Me ne fund Vera eshte ketu dhe sezoni I plazhit eshte I hapur per te gjithe!
Ne PENTI QTU kete sezon rroba banjot do ti gjeni ne nje diversitet modelesh, stilesh dhe ngjyrash. Nese behet fjale per detaje dhe cmime fantastike, PENTI eshte gjithmone pergjigja. Kete Vere zgjidh Penti

Markata e Lodrave
14-15 Qershor / 21-22 Qershor

Ju mund të aplikoni për të marrë pjesë në Markatën
e Lodrave nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Aplikimet pranohen për femijë nga mosha 5-15vjeç.

Numër i limituar pjesëmarrësish.

Për shkak të numrit të lartë të pjesmarrjes aplikimet kanë përfunduar.
Faleminderit për pjesëmarrjen


PLOTËSONI TË DHËNAT TUAJA:
Emër, Mbiemer i fëmijës tuaj(*)
Input i pavlefshëm

Mosha e fëmijës(*)
Invalid Input

Emër/mbiemër i prindit(*)
Input i pavlefshëm

Nr. celulari i prindit(*)
Input i pavlefshëm

E-mail i prindit(*)
Invalid Input

Fundjava :
Invalid Input