ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Dyqane

 • All
 • Aksesorë, Canta & Kepucë
 • Bizhuteri
 • Dekor I Brendshëm Dhe Pajisje
 • Dyqane Të Reja
 • Fast Food
 • Fëmijë
 • Kendi Me I Madh I Lojerave Ne Rajon
 • Kinema
 • Kohë E Lirë Dhe Argëtim
 • Kozmetikë
 • Kujdesi Personal/Farmaci
 • Lodra Dhe Argëtim
 • Mirqënie Dhe Bukuri
 • Modë
 • Pajisje Dhe Mobilim
 • Pajisje Sportive
 • Pajisje Sportive
 • Restorante
 • Shtëpi
 • Shërbime
 • Shërbime Bankare Dhe Financiare
 • Të Brendshme
 • Ushqim Dhe Pije
 • Veshje Për Femra
 • Veshje Për Fëmijë
 • Veshje Për Meshkuj
 • Veshje Sportive
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Mothercare

  ‘Vitet më të mira meritojnë më të mirën’ Me mbi 980 dyqane në 60 vende të ndryshme të botës, ofrojmë një gamë të gjerë veshjesh dhe kepucë për foshnja dhe fëmije deri 8 vjec, dhe cdo gjë që i duhet femijës në shtëpi

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • Grill & Souvlaki Stop

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
  • Fast Food
  • Ushqim Dhe Pije
 • Swarovski

  Swarovski është emri i një firme të madhe e themeluar ne vitin 1895, e cila merret me prerjen e kristalit dhe me nje gamë të gjerë të produkteve të saj luksoze të prodhuara nga Swarovski AG ne Wattens, Austri.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • Bershka

  Bershka u krijua në vitin 1998 si një koncept inovativ i modës për shitjen me pakicë , e cila synon snobët më të rinj në treg. Ka më shumë se 1,000 dyqane Bershka në 68 tregje.

  Lexo më shumë

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Stradivarius

  Stradivarius ndërmerr një përqasje feministe dhe rinore ndaj veshjes. Ai prezanton projektet e tendencave dhe të stofave (pëlhurave) të reja për klientët e tij të rinj. Dyqanet e tij të mëdha elegante ofrojnë një gamë të gjerë

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
  • Modë
  • Veshje Për Femra
 • Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
 • Pandora

  E njohur botërisht për bizhuterite bashkëkohore të përfunduara me dorë dhe me çmime konkuruese, PANDORA dizenjon, prodhon dhe tregton bizhuteri të bëra nga materiale të cilësisë së lartë.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
  • Bizhuteri
shiko më shumë mbaj shtypur SHIFT për ti parë të gjitha shiko të gjitha