fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Markata e Lodrave

Tradita vazhdon në QTU. Po vjen Markata e lodrave. Një aktivitet totalisht autentik I QTU.

Sapo kanë filluar aplikimet.


Detaje

Orari

09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 24/05/2021 10:15 am
Data e mbarimit të eventit 27/06/2021 8:30 pm

Festo me shije

Një fundjavë e gjatë feste si kjo, kërkon një destinacion që ofron çdo gjë, për të gjithë familjen. Në QTU, do të gjeni argëtim dhe zgjidhje për çdo kërkesë tuajën...


Detaje

Orari

09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 01/04/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 05/04/2021

Dita e Veres

Data 14 Mars kremtohet si dita e parë e stines së Pranverës, dhe të gjithë perfshihemi nga emocionet pozitive që sjell kjo stinë, planifikojmë aktivitete të ndryshme dhe gjejmë gjithmonë mënyra sesi të shijojmë çdo ditë të kësaj stine.

Pranvera në QTU vjen tradicionale dhe kudo në qendër do të ndjeni aromën e Ballokumeve te cilat do të gatuhen live për ju do të jepen falas për çdo vizitor që bën një blerje në dyqanet e qendrës. Madje do të ketë dhe surpriza të tjera.

QTU ju mirëpret në datat 13 dhe 14 Mars në një atmosferë të veçantë ku do të ndjeni grimca Pranvere.

Ndaj ejani në QTU, sepse ka Pranverë kudo rreth teje.


Detaje

Orari

9:00 - 20:30

Data e fillimit të eventit 13/03/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 14/03/2021 7:00 pm