ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10:00pm

Të brendshme

 • All
 • Modë
 • Të Brendshme
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Calzedonia

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Modë
  • Të Brendshme
 • Lauma Lingerie, QTU

  Lauma Lingerie

  Lauma Lingerie është një markë e regjistruar e cila prodhon dhe tregëton veshje të brëndëshme që nga viti 1960. Dyqanet Lauma Lingerie kanë furnizime të rregullta me koleksione çdo muaj. Si pasojë, çdo muaj do të gjeni koleksione të reja dhe promocione. Lauma Lingerie disponon edhe masa extra të vogla dhe gjithashtu masa të mëdha në mënyrë që gjithsecili ta gjejë masën e tij pa hasur probleme. Në dyqanet Lauma Lingerie gjithashtu tregëtohen rrobat e banjës Self Collection dhe getat Gatta.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Penti, QTU

  Penti

  Kompania prestigjoze e veshjeve të brendshme 'Penti' hap dyqanin e saj në qendrën tregtare QTU, Tiranë. Penti është një marke që operon në këtë sektor nga viti 1950. Penti ofron një gamë të gjerë produktesh intimo, veshje plazhi dhe çorape. Slogani i "Penti" është të prodhojë produkte cilësore me çmime tepër të përballueshme për klientët e saj. Ju mirëpresim në pikën tonë të vetme të shitjes QTU, Tiranë.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

 • Tezenis

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm