fb
HOURS
Monday – Sunday: 09:00 - 22:00
uljet e veres qtu vizual
Slider
Slider

Covid-19/ Dyqanet e hapura dhe orari i operimit

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia Covid-19...


Read More

Covid-19, QTU dezinfekton ambientet

Në një kohë të tillë pandemie globale, ofrimi i një ambienti të sigurt për klientët dhe punonjësit është prioritet i QTU.

JUMBORead More

Mango prezanton koleksionin e ri të Pranverë – Verë 2020

Më në fund! Mango sapo ka publikuar koleksionin e ri të Pranverë – Verë 2020.

 Read More