Po Ndodh Tani

  1. Oferta
  2. Evente

SPAR

Super Marka & Super Oferta

Përfitoni nga ofertat fantastike të SPAR për fillimin e shkollës. Jeto më mire, shpenzo më pak.

 

E vlefshme: Deri më 18 Shtator

daily

SPAR

Super Marka & Super Oferta

Përfitoni nga ofertat fantastike të SPAR për fillimin e shkollës. Jeto më mire, shpenzo më pak.

 

E vlefshme: Deri më 18 Shtator

daily
Të gjithë ofertat

Personazhet më të dashur në QTU

 

Fundjava sjell argëtim pafund me personazhet më të dashur për fëmijë.

Ejani të bëjmë foto dhe të festojmë së bashku mes muzikës dhe lojrave.

 

E Shtunë, 10 Shtator:17:30-20:30

Evente QTU

Mickey & Minnie Mouse ju presin

 

Argëtim pafund në QTU.
Ejani të bëjmë foto dhe të festojmë së bashku mes muzikës dhe lojrave në Qendrën më të dashur tregtare.

 

E Dielë, 11 Shtator: 12:30 - 15:30

Evente QTU
Të gjithë Eventet

Hapur nga ora 9:00 deri në 22:00

Shiko të gjithë oraret e QTU

Kontakt

Adresa: Autostrada
Tiranë Durrës Km 6
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 42 380 100
E-Mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.